Kerstbomen

Easyfix Kerstboomstandaard

 

Wilt u ook uw kerstboom opzetten binnen 5 seconden? Dan is de Easyfix kerstboomstandaard in combinatie met een door ons voorgeboorde kerstboom de beste oplossing voor u. Wij boren het gat zo dat uw kerstboom direct kaarsrecht staat. En onze kerstomen komen op de dag van bestelling vers van het land! U legt de kerstboom plat op de grond, neemt de Easyfix en draait de doorn via een draaiende beweging in het gat in de kerstboom. De kerstboom staat niet alleen sneller, rechter en steviger maar door het waterreservoir behoudt de kerstboom nog langer zijn naalden en blijft hij mooi vol van kleur en geur.

De EasyFix Classic is gemaakt van metaal en leverbaar in 6 kleuren. De kerstboomstandaard Easyfix Groen, Rood, Antraciet, Goud, Wit en Mat zwart. De Easyfix Classic kerstboomstandaard van metaal is geschikt voor bomen tot 250cm.

Daarnaast is er een EasyFix is gemaakt van kunststof. Deze is leverbaar in 2 maten. De kerstboomstandaard Easyfix Junior Groen met diameter 32 cm voor bomen tot 150cm hoog. En de kerstboomstandaard Easyfix Classic Light Groen met diameter 39 cm voor bomen tot 230cm.

 

Tips voor het beste resultaat:

 

Plaats uw de kerstboom op de Easyfix kerstboomstandaard. U giet de schaal vol met water en zorgt ervoor dat deze altijd gevuld blijft met water. 

Plaats de kerstboom niet rechtstreeks op vloerverwarming of dichtbij een kachel.


Wij verkopen zowel aan particulieren als bedrijven.

In onze kerstboomkwekerij kweken wij:

-Nordmann spar

-Abies Koreana of Koreaanse spar

-Abies Fraseri

-Picea Omorika of blauwspar

-Picea Abies of geurende fijnspar

Voordelen van onze kerstbomen:

 

  • Zéér mooie kwaliteit!
  • Vandaag besteld is vandaag uitgedaan
  • Daardoor zeer vers
  • Gekweekt in Nederland, dus kleine CO2-voetafdruk
  • Geschikt voor de Easyfix kerstboomstandaard